19.8 C
Blanes
Una visita guiada al cementiri modernista de Lloret.

El Museu del Mar i el cementiri ofereixen visites guiades per la Fira dels ‘Americanos’

El regidor en funcions, Xavi Flores, dona conèixer la xifra de 5.000 carnets del MOLL creats des del 2020 fins ara.

Una visita guiada al cementiri modernista de Lloret.

Darreres Notícies

Amb motiu de la Fira dels Americanos, el Museu del Mar i el Cementiri Modernista ofereixen visites tematitzades en els indians. D’una banda, el Museu acull durant el cap de setmana una visita guiada a les 12h.

Mentre que al cementiri la proposta arriba a la nit, a partir de les 21h, amb una visita amb acompanyament musical. Rep el nom de “L’herència de les Amèriques”. A més, el 17 de juny, que és dissabte, s’hi suma un tast de vi i xocolata, com a mostra gastronòmica del llegat indià, al Museu del Mar, a les 19h.

circo de las estrellas

Les persones interessades ja s’hi poden apuntar. Les places són limitades. La venda d’entrades, al web patrimoni.lloret.cat o al telèfon 972 364 454.

El regidor de Patrimoni Cultural en funcions, Xavi Flores, convida els veïns i visitants a gaudir d’aquestes propostes. En un altre ordre de qüestions, recorda que les persones empadronades a Lloret tenen el carnet del MOLL (Museu Obert de Lloret) a la seva disposició.

El carnet permet entrar gratuïtament als equipaments culturals que formen part del MOLL, com al Museu del Mar, als jardins de Santa Clotilde, a Can Saragossa o als jaciments ibèrics. Des del 2020 fins ara s’han repartit 5.000 carnets. La meitat en format físic i l’altra meitat, en digital.

Flores conclou que “el patrimoni és dels lloretencs i així fomentem el sentiment de pertinença”.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist