22.1 C
Blanes
El parc flotant de Lloret, l'estiu del 2022

El parc flotant de la platja de Lloret tornarà a obrir aquest cap de setmana

El recinte ocuparà una superfície de 1.000 metres quadrats de mar, entre el Museu del Mar i el Club Nàutic, i hi haurà alguns mòduls nous.

El parc flotant de Lloret, l'estiu del 2022

Darreres Notícies

Aquest estiu tornarem a tenir el parc flotant a la platja de Lloret. Després de l’èxit que va tenir l’atracció l’any passat, l’Ajuntament ha apostat per tornar-lo a muntar.

El recinte ocupa una superfície de 1.000 metres quadrats de mar i estarà situat entre el Museu del Mar i el Club Nàutic. El responsable del parc, Xavier Mangrané, explica que hi haurà alguns mòduls nous, perquè, de fet, la intenció és anar introduint canvis cada temporada.

“Canviarem alguns mòduls cada any, perquè la gent de Lloret pugui gaudir de nous productes, però serà un secret fins a l’últim moment”

Xavier Mangrané
circo de las estrellas

El parc flotant s’adreça a totes les edats, a partir dels 6 anys. Això sí, els petits han de mesurar com a mínim 1,10 i han de saber nedar. A més, se’ls recomana anar-hi al matí, quan la mar sol estar més calmada.

 “Els nens petits han de tenir sis anys, mesurar 1,10 metres d’alçada i que sàpiguen nadar; i, si sou dels més petits, us animem a venir a primera hora”

Xavier Mangrané

Xavier Mangrané és optimista i espera que sigui una bona temporada, ja que l’estiu passat l’atracció va ser un èxit.

“L’any passat va ser un èxit total, tant des del públic local com dels turistes”

Xavier Mangrané

En cas de mala mar, se sol restringir l’edat, tot i que si hi ha bandera vermella o tempesta elèctrica es tanca. Això sí, cal tenir present que si plou però fa bona mar, l’atracció segueix oberta i, segons Mangrané, sol ser molt divertit.

“En dies de pluja és més divertit i tot, perquè llisca més”

Xavier Mangrané

Per oferir la màxima seguretat, el parc flotant compta amb els seus propis socorristes que vetllen perquè ningú no prengui mal.

La intenció és que el parc, si el temps ho permet, pugui obrir les portes aquest cap de setmana i fins a l’1 d’octubre. L’horari és, de dilluns a diumenge, d’onze del matí a vuit del vespre. Els veïns de Lloret poden gaudir d’un preu reduït i, a més, es prepara el Dia del lloretenc, del qual encara no han volgut avançar els detalls.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist