10.1 C
Lloret de Mar

El Pare Noel desfilarà aquesta tarda pel centre de Lloret

Des de la plaça de la Vila fins a la plaça del Doctor Adler passejarà a peu i saludarà els més petits.

La rua del Pare Noel, ahir
La rua del Pare Noel, ahir

Darreres Notícies

El Pare Noel desfilarà aquesta tarda pel centre de Lloret per saludar tots els nens i nenes i recollir les seves cartes. A dos quarts de cinc sortirà des del centre comercial Carabela amb la seva carrossa i un cop arribi a la plaça de l’Ajuntament baixarà i passejarà a peu fins a la plaça del Doctor Adler.

L’organització recau en l’associació de comerciants. El gerent de l’entitat, Francesc Alsina, ha explicat que una novetat d’aquest any és que cobraran un euro solidari a tothom que es vulgui fer una foto amb la carrossa. Els diners es destinaran a investigar la malaltia de la Yaiza.

La desfilada del Pare Noel fa ambient i contribueix a dinamitzar les compres de Nadal a la vila. Tot i així, Alsina reconeix que aquests dies les vendes són més fluixes del que es preveia i confien en què la setmana que ve milloraran.

4.500 euros per a Junts Contra l’AME

D’altra banda, fa pocs dies que, amb la col•laboració de l’Ajuntament, els comerciants han fet un donatiu de gairebé 4.500 euros a l’associació Junts contra l’AME. Per tant, es destinaran a la unitat de recerca de l’hospital Sant Joan de Déu perquè investigui la malaltia de l’Atròfia Muscular Espinal. Els comerços van recaptar els diners amb la campanya de mocadors de la Festa Major de Santa Cristina. Una iniciativa que es repetirà en els propers anys amb altres entitats.

Eduard Temprano és el nou president de l’associació de comerciants

Finalment, Francesc Alsina ens ha explicat que ja no és president de l’associació de comerciants. Fins ara combinava aquest càrrec amb el de gerent, però a l’última reunió de junta va dimitir com a president. Per tant, el nou president de l’associació és Eduard Temprano.

spot_img

El + Vist