18.2 C
Lloret de Mar
Atac vandàlic a la nova seu de la regidoria d'Igualtat (Ajuntament de Lloret de Mar).

El ple de Lloret condemna rotundament els atacs a la nova seu d’Igualtat

L’alcalde ha llegit una declaració institucional en nom dels 21 regidors per denunciar els atacs de la nit del 13 al 14 de desembre.

Atac vandàlic a la nova seu de la regidoria d'Igualtat (Ajuntament de Lloret de Mar).

Darreres Notícies

El ple municipal condemna de forma explícita i rotunda els actes vandàlics produïts a la nova seu de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Lloret de Mar.

L’alcalde ha llegit una declaració institucional en nom dels 21 regidors per denunciar els atacs de la nit del 13 al 14 de desembre, quan encara no estava ni inaugurada. De fet, s’ha inaugurat aquest dimecres, al carreró de Sant Miquel, al primer pis de l’edifici d’Es Tint, que forma part del Museu Obert de Lloret (MOLL).

Una persona anònima va invisibilitzar la seu pintant de negre la placa on s’indica que hi ha la regidoria d’Igualtat i va fer pintades a la porta amb una diana, el que universalment s’interpreta com una amenaça de mort, una esvàstica i la paraula “cerdos”.

El ple ha volgut fer explícit el rebuig a les amenaces i insults que s’han fet palesos amb aquest atac vandàlic i, a la vegada, fer explícit el suport als usuaris dels serveis que ofereix la regidoria d’Igualtat, tant el Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) o el Servei d’Informació i Atenció al col·lectiu LGTBI, així com a les seves reivindicacions.

Finalment, la declaració institucional dona suport als cossos i forces de seguretat en la seva tasca per detectar els responsables dels atacs i exposa que, quan se’n conegui la identitat, la corporació durà a terme les corresponents accions davant de jutjats i tribunals.

En l’arxiu adjunt, escolta la postura dels portaveus municipals.

spot_img

El + Vist