14.9 C
Lloret de Mar

El ple vol promoure la universalització de l’educació infantil

A partir d’una moció del PSC, s’ha aprovat instar el govern de la Generalitat a incrementar el nombre de places públiques per a infants de zero a tres anys i es millori el finançament de les places actuals.

La llar d'infants Lola Anglada
La llar d'infants Lola Anglada

Darreres Notícies

El ple vol que es promogui la universalització de l’educació infantil. A partir d’una moció del PSC, s’ha aprovat instar el govern de la Generalitat a incrementar el nombre de places públiques per a infants de zero a tres anys i es millori el finançament de les places actuals.

servicios profesionales jimenez

Entre altres coses, el text aprovat preveu dotar d’estabilitat jurídica i financera aquesta etapa educativa, inclosos els nivells 0 i 1 anys, mitjançant un Acord de govern on es garanteixi els imports concrets del finançament de les escoles bressol municipal durant els propers anys i establint convenis específics entre cada corporació local i el Departament d’Educació; o aportar el cost total del que suposa el servei complert de les escoles bressol municipals, incrementant l’aportació dels 1.600 euros en base al cost real del servei i incloent el finançament de l’esforç de les polítiques socials dels ajuntaemnt i atenent l’IPC anual.

La moció s’ha aprovat amb l’abstenció de tots els regidors del govern, que han posat de manifest que la majoria de punts que planteja la moció ja els està complint la Genearlitat i, per tant, no veuen cap sentit en tirar endavant aquesta demanda, tot i que estan a favor de fomentar sempre l’educació infantil dels 0 als 3 anys.

spot_img

El + Vist