Dilluns, 25 gener 2021
6.1 C
Lloret de Mar
Francisco Pastor

El PSC proposa la creació del Consell de Ciutat i la diversificació de l’economia per fer front a la crisi del coronavirus

Una altra proposta destacada és crear un pla d’ocupació local, que posi en contacte treballadors i empreses amb la intervenció i el suport de l’Ajuntament.

Francisco Pastor

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

El PSC de Lloret de Mar proposa a l’Ajuntament un paquet de mesures per a la reactivació social i econòmica i fer front, així, a la crisi que estem vivint derivada de la pandèmia. Les propostes estan centrades en la ciutadania i el teixit econòmic de Lloret.

El més destacat és la creació del Consell de Ciutat, on estarien representats els protagonistes socials, econòmics i polítics, tal com ha exposat el portaveu, Francisco Pastor.

Els socialistes posen de relleu que s’ha de tenir en compte que Lloret és un dels municipis amb menor renda per càpita de Catalunya, a causa de l’estacionalitat de l’economia local. Per tant, creuen que, sense oblidar el turisme, cal apostar per la diversificació de l’activitat econòmica.

Una altra proposta destacada és crear un pla d’ocupació local, que posi en contacte treballadors i empreses amb la intervenció i el suport de l’Ajuntament.

En una nota de premsa, el PSC afegeix que estem davant d’una situació nova i desconeguda, i això fa impossible saber quins seran els efectes negatius que presumiblement hi haurà sobre l’economia i el benestar social. Tot i així, les perspectives no són bones i cal aplicar mesures per superar la crisi sanitària, social i econòmica.

Els socialistes també consideren important que l’Ajuntament se centri en les competències directes de les entitats locals per no duplicar mesures d’altres administracions, amb l’objectiu que totes les propostes siguin complementàries entre si.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.