12.8 C
Lloret de Mar
Francisco Pastor

El PSC proposa la creació del Consell de Ciutat i la diversificació de l’economia per fer front a la crisi del coronavirus

Una altra proposta destacada és crear un pla d’ocupació local, que posi en contacte treballadors i empreses amb la intervenció i el suport de l’Ajuntament.

Francisco Pastor

Darreres Notícies

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

La deixalleria engega un tractament específic per a les càpsules de cafè

La finalitat és reciclar aquests residus, que no són envasos ni orgànica, per tal de minimitzar el seu impacte ambiental, que és força elevat.

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

El PSC de Lloret de Mar proposa a l’Ajuntament un paquet de mesures per a la reactivació social i econòmica i fer front, així, a la crisi que estem vivint derivada de la pandèmia. Les propostes estan centrades en la ciutadania i el teixit econòmic de Lloret.

El més destacat és la creació del Consell de Ciutat, on estarien representats els protagonistes socials, econòmics i polítics, tal com ha exposat el portaveu, Francisco Pastor.

Els socialistes posen de relleu que s’ha de tenir en compte que Lloret és un dels municipis amb menor renda per càpita de Catalunya, a causa de l’estacionalitat de l’economia local. Per tant, creuen que, sense oblidar el turisme, cal apostar per la diversificació de l’activitat econòmica.

Una altra proposta destacada és crear un pla d’ocupació local, que posi en contacte treballadors i empreses amb la intervenció i el suport de l’Ajuntament.

En una nota de premsa, el PSC afegeix que estem davant d’una situació nova i desconeguda, i això fa impossible saber quins seran els efectes negatius que presumiblement hi haurà sobre l’economia i el benestar social. Tot i així, les perspectives no són bones i cal aplicar mesures per superar la crisi sanitària, social i econòmica.

Els socialistes també consideren important que l’Ajuntament se centri en les competències directes de les entitats locals per no duplicar mesures d’altres administracions, amb l’objectiu que totes les propostes siguin complementàries entre si.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.