8.2 C
Lloret de Mar

L’equip del Síndic de Greuges recull 18 queixes a Lloret de Mar

Han estat problemàtiques relacionades amb subministraments, com llum i aigua, a més de queixes per sorolls i Habitatges d’Us Turístic (HUT) o bé sobre aparcaments.

El representant de la Síndica de Greuges, atenent una veïna aquest dilluns a Lloret.
El representant de la Síndica de Greuges, atenent una veïna aquest dilluns a Lloret.

Darreres Notícies

L’equip del Síndic de Greuges de Catalunya ha fet parada aquest dilluns a Lloret de Mar on ha recollit 18 queixes entre els veïns, a més de 3 consultes.

Les problemàtiques plantejades han estat relacionades amb subministraments, com llum i aigua, a més de queixes per sorolls i Habitatges d’Us Turístic (HUT) o bé sobre aparcaments.

L’adjunt del Síndic de Greuges, Jaume Saura, assenyala que la majoria de les queixes, que eren “variades”, anaven “adreçades a l’Ajuntament de Lloret i la resta a altres administracions o empreses”.

Segons l’oficina de la Sindicatura de Greuges, tant les consultes com les queixes s’intentaran contestar o resoldre el més aviat possible, amb les recomanacions adients. Amb la visita feta aquest dilluns a Lloret, s’han atès un total de 16 veïns (la majoria, presencialment) a l’oficina del Síndic de la Ciutadania.

spot_img

El + Vist