24.7 C
Lloret de Mar
42a edició del Trofeu San Jaime 2022 (La Factoria Fotográfica)

El Torneig San Jaime, de futbol base, celebra la 43a edició amb un centenar d’equips

Els partits, que comencen aquest divendres i acaben diumenge, es jugaran a Lloret de Mar i a altres poblacions de La Selva i el Maresme.

42a edició del Trofeu San Jaime 2022 (La Factoria Fotográfica)

Darreres Notícies

Avança la Setmana Santa amb un bon grapat d’esdeveniments esportius i demà en comença un de ben tradicional aquí a Lloret. Es tracta del Torneig San Jaime, de futbol base, que torna de la mà de l’empresa Travel Sports.

Aquesta serà la 43a edició, que comptarà amb gairebé un centenar d’equips participants en les diferents categories de base, des de Prebenjamins fins a Juvenils, sobretot masculins, però també de femenins. Un dels responsables d’organització, Isidre Riutort, està molt satisfet de poder recuperar les bones xifres de participació, després de dos anys molt fluixos a causa de la pandèmia.

“Molt bé, aquest any hem tingut moltes inscripcions després de la pandèmia. Tenim sobretot catalans, però també equips de França, Malta, Itàlia, Suïssa…”

Isidre Riutort

Quan Travel Sports va impulsar el Trofeu San Jaime a Lloret de Mar, era l’únic esdeveniment esportiu d’aquestes característiques a la destinació per aquestes dates. Avui en dia, durant la Setmana Santa conviuen moltes competicions ben diverses a Lloret. Per a Isidre Riutort, el secret de l’èxit és que els participants se sentin a gust i tinguin ganes de repetir.  

“El secret és intentar fer les coses de la millor manera perquè els equips quedin contents i repeteixin l’any següent”

Isidre Riutort

Els partits, que comencen aquest divendres i acaben diumenge, es jugaran a Lloret de Mar i a altres poblacions de La Selva i el Maresme. Totes les finals, això sí, es disputaran al Camp Municipal d’Esports de Lloret diumenge a la tarda.

spot_img

El + Vist