12.2 C
Lloret de Mar

El torneig Santa Cristina de futbol sala comença avui amb més d’una trentena d’equips participants

Els partits es poden seguir fins al 16 de juliol en el Pavelló del Molí, des de les 20h fins a la mitjanit.

Edició anterior del torneig de Santa Cristina
Edició anterior del torneig de Santa Cristina

Darreres Notícies

Avui comença el Torneig Santa Cristina de Futbol Sala. L’esdeveniment, que arriba a la 37a edició, comptarà amb la participació de més d’una trentena d’equips, entre totes les categories. Això suposarà unes 400 persones, entre jugadors i tècnics.

servicios profesionales jimenez

En concret, segons els organitzadors, s’hi han apuntat 3 prebenjamins, 4 benjamins, 5 alevins, 4 infantils, 4 cadets i 4 júniors. Pel que fa a la competició sènior, enguany hi ha 6 equips masculins i 5 femenins. Tot i que la majoria són de Lloret, també hi ha tres equips de fora: dos de Blanes i un de Vidreres.

La cita l’organitza, com sempre, el Club Unió Futbol Sala Lloret. El president, Josep Maria Ribera, considera que són unes bones xifres de participació. Explica que “en la base és el segon any i s’han apuntat més equips, però el tema dels equips sènior és més complicat”.

El torneig no té esperit competitiu. L’objectiu principals és gaudir de l’esport i participar en la festa major. En aquest sentit, no hi ha premi en metàl·lic. Ribera creu que mai l’afegiran perquè acabaríem desapareixent, la gent d’aquí no participaria i vindrien equips de fora”.

Avui comencen els partits de la categoria de base, mentre que els sènior iniciaran la competició demà. El torneig, que es podrà seguir cada dia al Pavelló del Molí, des de les 20h fins a la la mitjanit, s’allargarà fins al 16 de juliol.

spot_img

El + Vist