29.6 C
Lloret de Mar
Concert dels X-Tramp, de tribut als mítics Supertramp

El tribut als mítics Supertramp obre avui el cicle ‘Música a Santa Cristina’

La formació catalana, amb 8 músics, ofereix una enèrgica interpretació a l'escenari.

Concert dels X-Tramp, de tribut als mítics Supertramp

Darreres Notícies

El cicle de concerts ‘Música a Santa Cristina’ torna a escena després de dos anys d’aturada, a causa de la pandèmia. Aquest vespre el certamen arrenca amb l’actuació dels X-Tramp, que rendeixen tribut als Supertramp, la llegendària banda de rock simfònic dels anys ’70.

La banda catalana de tribut està formada per vuit membres, amb una música fidel a les veus i sons característics de Supertramp amb una enèrgica interpretació a l’escenari.

El seu concert permet sentir les veus de Roger Hodgson i Rick Davies juntament amb la resta de la mítica banda, amb himnes com ‘The logical song‘ i repàs dels àlbums “Even in the Quietest Moments”, “Crime of the Century “, “Crisis What Crisis”, “Breakfast in America” o ​​”Famous Last Words”.

X-Tramp s’endinsa en els detalls instrumentals i vocals, amb l’àmplia varietat de sons de piano, teclats, cordes, guitarres, saxos, clarinet, percussió, harmònica, que amb el baix i la guitarra reprodueixen amb el màxim rigor la música de Supertramp.

Miquel Àngel Garcia, un dels membres de la banda, explica que van començar al 2012 i que “en poc temps ja teníem el repertori, hem actuar a diferents llocs i ha estat sempre un èxit, com estem convençuts que serà aquest divendres a la plaça del Pi”.

Les entrades, al preu de 20 euros, es poden adquirir al Museu del Mar i a la taquilla el mateix dia de l’espectacle, que comença a les 22.30h. A més, des de les 20h hi haurà un servei de ‘foodtruck’ al paratge de Santa Cristina.

spot_img

El + Vist