Dilluns, 8 març 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Noia navegant per novaradiolloret.cat

El web de Nova Ràdio Lloret va rebre 700.000 visites al llarg del 2020

Pel que fa a les xarxes socials, Facebook segueix sent l'espai on Nova Ràdio Lloret té més repercussió, amb més de 7 milions d'impactes.

Noia navegant per novaradiolloret.cat

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Prop de 700.000 visites ha rebut la pàgina web de Nova Ràdio Lloret durant l’últim any. Una pàgina web renovada completament l’octubre passat. Exactament, són 686.597 visites, que han generat més d’un milió de pàgines visualitzades.

La mitjana de visites al mes és de 57.216, que representen gairebé 2.000 visites al dia, tot i que en dies concrets s’han superat les 8.000. Unes dades que el regidor de Comunicació, Xavi Flores, valora de manera molt positiva. I remarca que l’emissora s’ha sabut adaptar als nous temps i avui en dia s’ha convertit en un mitjà multimèdia.

“D’una banda, una enorme alegria en veure que som el mitjà de comunicació de referència dels nostres conciutadans i, de l’altra, responsabilitat perquè les xifres indiquen que tenim una gran quantitat de gent ens segueix i això ens obliga cada dia a fer un servei excel·lent”

Xavi Flores

Al llarg del 2020, des de l’emissora s’han publicat 2.306 entrades a la pàgina web, entre notícies i programes. La notícia més vista ha estat la que anunciava la mort, a la guerra d’Armènia, d’Armen Knyazyan, propietari dels restaurants Giorgio i Xaloc. La segueixen la crònica sobre la investigació per part de la Policia Local de l’actuació d’uns agents durant la detenció d’un lladre a la vila i la notícia que confirmava un segon cas de coronavirus a Lloret proper a la primera persona afectada.

La gran majoria de visites, el 84%, són de Catalunya, mentre que un 10% són de diferents punts de l’Estat espanyol i la resta, d’altres països com França, Regne Unit, Alemanya, Noruega, Bèlgica, Estats Units, Holanda o Argentina.

Pel que fa a les xarxes socials, Facebook segueix sent l’espai on Nova Ràdio Lloret té més repercussió, amb més de 7 milions d’impactes.

El més destacat és que els vídeos publicats acumulen 2,4 milions de reproduccions. El més vist ha estat el de l’homenatge per donar ànims a la jove lloretenca Laura Castells, que suma 303.581 reproduccions. Un vídeo que va arribar a prop de mig milió de persones i va generar 65.000 interaccions.

També ha tingut molta repercussió el temporal marítim del 2 d’octubre, amb onades que saltaven el mur del passeig; aquest vídeo va aconseguir 181.848 reproduccions.

A Facebook, segueixen Nova Ràdio Lloret 14.607 persones. La següent xarxa social amb més repercussió és Insatgram, que compta amb 5.513 seguidors i 2,2 milions d’impactes. I, en tercer lloc, Twitter, amb 3.341 followers i 434.000 impactes.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.