24.3 C
Lloret de Mar
Esportistes, preparant la Lloretrail d'aquest diumenge.

Elevada ocupació esportiva a Lloret de Mar, després de la Setmana Santa

Des de les estades de petanca a la Stage Run, passant per la Gran Fondo o la Lloretrail, que posen en valor l'entorn natural de la destinació.

Esportistes, preparant la Lloretrail d'aquest diumenge.

Darreres Notícies

Hem deixat enrere la Setmana Santa i Lloret de Mar manté amb una bona ocupació amb un seguit d’esdeveniments esportius de primer ordre. Els més destacats tindran lloc aquest cap de setmana: són la Gran Fondo de ciclisme i la Llorettrail, que preveu reunir plegats prop de 1.600 participants.

Albert Robert, alcalde de la vila, destaca que “aquestes competicions, que es fan a l’aire lliure, posen en valor el nostre entorn natural el qual agrada al turisme esportiu”.

Aquests dies, la vila compta amb els tornejos de petanca de cada any, en què les partides es juguen al passeig Verdaguer, a primera línia de mar. Són unes estades que amb turistes francesos i belgues d’edat sènior que presenten una gran fidelització a Lloret. En vénen 400 a la setmana.

Sense oblidar la Costa Brava Stage Run, la qual ha passat aquest divendres per Lloret de Mar. La prova esportiva compta amb 250 participants, un 70% dels quals son internacionals.

L’Ajuntament fa un bon balanç de la Setmana Santa, des del punt de vista d’ocupació turística i esportiva, amb un bon grapat de famílies de vacances a la destinació, on han obert els establiments i s’ha vist gent al carrer, a la platja i als locals. El consistori anuncia que treballa per mantenir l’activitat, amb diferents esdeveniments, fins que comenci l’estiu.

spot_img

El + Vist