Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Joan Bernat, aquest matí als estudis de la ràdio

Elevada ocupació de turisme esportiu per als dies de Setmana Santa

Les dues regates programades per aquest cap de setmana a Santa Cristina s'han suspès per les previsions de mala mar.

Joan Bernat, aquest matí als estudis de la ràdio

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

Més de 10.000 persones, entre esportistes i acompanyants, passaran la Setmana Santa a Lloret de Mar per participar en una desena d’esdeveniments diversos. El regidor d’Esports, Joan Bernat, està convençut que si Lloret disposés de més instal·lacions encara acolliria més actes i destaca que el municipi és seu per exemple de competicions amb molta afluència, com el MIC o el Globasket.

També cal destacar les estades d’atletisme, que porten visitants de França, Polònia, Bèlgica, República Txeca, Alemanya, Suècia, Letònia i del Regne Unit.

A més, hi haurà un torneig d’handbol i, si el temps ho permet, el torneig d’Ultimate Frisbee o disc volador (que arriba a la 14a edició), i molts esportistes que practicaran esport sense necessitat de sol·licitar un espai a l’Ajuntament, com ara els ciclistes.

Joan Bernat celebra la bona imatge de Lloret que projecta el turisme esportiu i recorda que l’Ajuntament ha tingut mà ferma contra els esdeveniments que barrejaven la pràctica esportiva amb la festa i l’alcohol.

Aquesta època de l’any, i sobretot la Setmana Santa, és la temporada més forta per al turisme esportiu a Lloret de Mar.

Hem d’afegir que les dues regates programades per aquest cap de setmana a Santa Cristina s’han suspès per les previsions de mala mar.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.