13.3 C
Lloret de Mar

Elevada ocupació de turisme esportiu per als dies de Setmana Santa

Les dues regates programades per aquest cap de setmana a Santa Cristina s'han suspès per les previsions de mala mar.

Joan Bernat, aquest matí als estudis de la ràdio
Joan Bernat, aquest matí als estudis de la ràdio

Darreres Notícies

Més de 10.000 persones, entre esportistes i acompanyants, passaran la Setmana Santa a Lloret de Mar per participar en una desena d’esdeveniments diversos. El regidor d’Esports, Joan Bernat, està convençut que si Lloret disposés de més instal·lacions encara acolliria més actes i destaca que el municipi és seu per exemple de competicions amb molta afluència, com el MIC o el Globasket.

També cal destacar les estades d’atletisme, que porten visitants de França, Polònia, Bèlgica, República Txeca, Alemanya, Suècia, Letònia i del Regne Unit.

A més, hi haurà un torneig d’handbol i, si el temps ho permet, el torneig d’Ultimate Frisbee o disc volador (que arriba a la 14a edició), i molts esportistes que practicaran esport sense necessitat de sol·licitar un espai a l’Ajuntament, com ara els ciclistes.

Joan Bernat celebra la bona imatge de Lloret que projecta el turisme esportiu i recorda que l’Ajuntament ha tingut mà ferma contra els esdeveniments que barrejaven la pràctica esportiva amb la festa i l’alcohol.

Aquesta època de l’any, i sobretot la Setmana Santa, és la temporada més forta per al turisme esportiu a Lloret de Mar.

Hem d’afegir que les dues regates programades per aquest cap de setmana a Santa Cristina s’han suspès per les previsions de mala mar.

spot_img

El + Vist