17.9 C
Lloret de Mar

Els clubs d’atletisme, en contra de fer servir les pistes per a entrenaments de futbol

En un comunicat conjunt, les dues entitats s'oposen a la petició de l'Atlètic Club Lloret.

Usuaris, practicant atletisme a les pistes de Lloret
Usuaris, practicant atletisme a les pistes de Lloret

Darreres Notícies

Els dos clubs d’atletisme de Lloret de Mar -el Lloret La Selva i La Sansi- es posicionen en contra de la petició de l’Atlètic Club Lloret, el nou equip de futbol de la vila, que demana fer ús de les Pistes d’Atletisme pels seus entrenaments. Ho han fet a través d’un comunicat conjunt, en què han volgut mostrar el seu suport a l’àrea d’Esports per la “pressió” que consideren que està rebent el consistori “per part de l’Atlètic Lloret”.

servicios profesionales jimenez

En l’escrit, que han fet públic a través de les xarxes socials, han exposat que “era previsible que la creació d’una nova entitat comportaria dificultats per repartir els espais destinats a la pràctica del futbol”. A més, assenyalen que les Pistes ja acullen molta activitat d’infants del municipi, que fan atletisme i altres modalitats.

Una prova d'atletisme, a les pistes lloretenques.
Una prova d’atletisme, a les pistes lloretenques.

Josep Maria Torres, director tècnic del Club Atletisme Lloret La Selva, assenyala que “volem defensar que les pistes d’atletisme ja tenen una alta ocupació, demanem que aquelles entitats que no som de futbol també hem de tenir un espai adient per a practicar el nostre esport”.

Les dues entitats, a més, defensen que les Pistes d’Atletisme de Lloret son un equipament singular. A la província de Girona només n’hi ha cinc, mentre que hi ha 168 camps de futbol. En aquest sentit, consideren que la gestió que fa l’Ajuntament és “adient” i que “cal preservar” el bon estat de les instal·lacions.

En el comunicat, els dos clubs asseguren que la pràctica del futbol amb l’atletisme és incompatible. En aquest sentit, expliquen que la presència de pilotes mentre se salten tanques o es corre a ritmes alts pot ocasionar accidents greus.

spot_img

El + Vist