15.3 C
Lloret de Mar
Una àmfora aconseguida al Lloret Team Play

Els comerciants reben amb bons ulls el Lloret Team Play, el joc per fomentar el comerç i la restauració del municipi

El Lloret Team Play és un joc impulsat pel Puntet, que es du a terme a través de Twitter i Instagram i, a la vegada, fomenta el consum en establiments de la vila.

Una àmfora aconseguida al Lloret Team Play

Darreres Notícies

Els comerciants rep amb molt bons ulls la iniciativa del concurs Lloret Team Play, impulsat pel Puntet.

El gerent de l’Associació de Comerciants, Francesc Alsina, creu que és molt positiu que es treballi per fomentar els establiments locals en uns moments tant complicats com els que estem vivint. I, especialment, que es fomentin entre els joves.

El Lloret Team Play és un joc destinat al jovent d’entre 18 i 35 anys que, amb grups de quatre persones, es du a terme a través de Twitter i Instagram i, a la vegada, fomenta el consum en establiments de la vila, tant comercials com de restauració. A través de reptes i de consumir en establiments de la vila, els participants van guanyant punts o àmfores. En el concurs hi col•laboren una desena de comerços i una dotzena de locals de restauració i els premis que rebran els guanyadors seran donats, precisament, per alguns d’aquests establiments. El joc acaba aquest diumenge.

Pel que fa a la reobertura dels comerços amb l’inici del desconfinament progressiu, el gerent del sector creu que de mica en mica la situació va millorant, tot i que reconeix que les vendes estan molt estancades.

De fet, encara queden molts comerços per aixecar la persiana, ja que el seu públic potencial és el turisme o bé perquè esperen que es relaxin les mesures de seguretat i higiene que cal prendre. Els botiguers esperen poder anar remuntant les vendes de mica en mica i fan una crida a la població perquè aposti pel comerç local ara més que mai.

spot_img

El + Vist