6.4 C
Lloret de Mar

Els ‘comuns’ reclamen que l’Ajuntament es faci càrrec del servei d’aigua a Lloret Residencial

El grup de l'oposició insta a l’equip de govern a expropiar els béns de l’empresa Rec Madral, responsable del servei, un cop hagi reconegut el deute de més de 250.000 euros amb el consistori.

L'Ajuntament de Lloret de Mar.
L'Ajuntament de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Lloret en Comú demana que l’Ajuntament es faci càrrec del servei de subministrament d’aigua a Lloret Residencial. Després dels talls que han patit els veïns d’aquesta urbanització, el grup municipal a l’oposició ha lamentat la situació a través d’un comunicat.

A més, insta a l’equip de govern a expropiar els béns de l’empresa Rec Madral, responsable del servei de l’aigua, un cop hagi reconegut el deute que té amb l’Ajuntament i que supera els 250.000 euros.

El regidor i portaveu dels ‘comuns’, Miguel Gracia, reconeix que “és un procés complicat, que potser acaba als tribunals, però volem que l’ajuntament gestioni el servei i acabin els problemes per als veïns”.

L'entrada de Lloret Residencial (Google Maps)
L’entrada de Lloret Residencial (Google Maps)

Davant de tot això, Lloret en Comú ha volgut mostrar el seu suport als veïns de la urbanització, que la setmana passada van estar uns dies sense aigua potable. El grup es posa a la disposició de l’equip de govern per “establir estratègies i treballar de manera conjunta” amb l’objectiu d’aconseguir un servei de qualitat en el subministrament d’aigua a Lloret Residencial.

El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, ha volgut deixar clar que l’Ajuntament no ha tallat mai l’aigua a la urbanització i anima els veïns afectats a denunciar l’empresa.

Arran dels problemes d’aigua dels veïns de Lloret Residencial, l’Ajuntament ha anunciat que l’empresa que gestiona el servei, Rec Madral, els deu més de 250.000 euros. El deute prové de l’aigua que “cada any” ven l’Ajuntament a l’empresa, quan deixa sense servei al veïnat. Ara fa dos anys que no paga.

Tot plegat es recull en un comunicat de l’ajuntament, que l’empresa Rec Madral assegura que és “fals” i que no presta cap servei a dins del terme de Lloret de Mar, segons l’Agència Catalana de Notícies. En aquest sentit, entén que no deu cap quantitat al consistori.

spot_img

El + Vist