6.4 C
Lloret de Mar

Els veïns de Lloret Residencial tornen a tenir aigua, malgrat que Rec Madral no ha pagat el deute

L'Ajuntament considera prioritari que els veïns tinguin aigua, perquè és un bé essencial, però denuncia que l'empresa els deu més de 250.000 euros.

L'entrada de Lloret Residencial (Google Maps)
L'entrada de Lloret Residencial (Google Maps)

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha restablert l’abastiment d’aigua als veïns de Lloret Residencial, malgrat que denuncia que l’empresa Rec Madral encara no ha pagat el deute de més de 250.000 euros que acumula amb el consistori. I és que, segons fonts municipals, l’empresa fa dos anys que no paga.

El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, ha explicat que era imprescindible que els veïns recuperessin el servei.

“L’Ajuntament està donant aigua perquè no podem permetre que els veïns estiguin sense aigua, que és un bé essencial”

Albert Robert

El regidor anima tots els veïns a denunciar Rec Madral, perquè és l’empresa responsable dels talls de subministrament de l’aigua.

“L’aigua de Lloret Residencial no la gestiona l’Ajuntament i tots els veïns el que haurien de fer és denunciar aquesta empresa que els està fent aquest servei nefast de l’aigua”

Albert Robert

El regidor ha explicat que, a partir d’una sentència judicial, l’Ajuntament s’encarrega de la gestió d’aquesta urbanització, excepte de l’aigua. Albert Robert ha argumentat que la condició perquè el consistori gestioni l’aigua és que la xarxa estigui en bones condicions; fet que no es compleix. En aquest sentit, assegura que l’Ajuntament vol fer front a la gestió de l’aigua, però de moment no és possible.

“La xarxa d’aigua de Lloret Residencial, segons els tècnics d’Aqulia, està molt deficient i requereix unes inversions altíssimes per poder tenir un estat recepcionable”

Albert Robert

A través d’aquest conveni, el Consistori vol minimitzar al màxim les inversions necessàries.

“Ho volem recepcionar per poder-ho gestionar i perquè els veïns no tinguin més problemes, però no ho podem recepcionar de qualsevol manera”

Albert Robert

No obstant això, ja està fent els tràmits pertinents per signar un conveni amb l’empresa Pic i Sayols, que segons l’última sentència judicial és la propietària de la xarxa d’aigua.

Tot plegat, és una problemàtica que l’Ajuntament fa anys que intenta solucionar i per la qual va fer, fa anys, una inversió de prop de 3 milions d’euros, per garantir la connexió d’aquestes urbanitzacions a la xarxa municipal d’aigua.

spot_img

El + Vist