14.8 C
Lloret de Mar

Els ‘comuns’ reclamen que s’aturi l’ofensiva d’Israel contra Palestina

Serà amb una moció en el ple del proper dilluns, en què també reclamen la creació d'una xarxa d'espais lliures de violència masclista.

Concentració en suport de Palestina, el 22 de maig a Lloret.
Concentració en suport de Palestina, el 22 de maig a Lloret.

Darreres Notícies

Lloret En Comú presentarà dues mocions en el plenari del pròxim dilluns. La primera parla sobre el conflicte de Palestina davant de l’ofensiva d’Israel a la Franja de Gaza. Denuncia la vulneració dels drets humans per part d’Israel, i demana a la Unió Europea i als Estats Membres que condemnin urgentment la situació.

Miguel Gracia, regidor i portaveu del grup municipal de l’oposició, parla de “genocidi, no ens podem quedar de braços plegats”.

palestina 3
Assistents a la concentració del 22 de maig en contra del conflicte a la Franja de Gaza.

D’altra banda, Lloret En Comú també presentarà una moció per crear el que anomenen “xarxa d’espais lliures de violència masclista” a la vila. Es tracta d’un pla de treball, que proposa als establiments que exhibeixin un cartell de rebuig a la violència envers les dones. I sobretot que els empleats rebin formació per “detectar víctimes de violència masclista”.

violencia masclista (lectormx)
Violència masclista (LectorMx)

Amb aquesta iniciativa, els ‘comuns’ volen contribuir a prevenir la violència de gènere amb el suport de la societat. El proper plenari arriba dilluns vinent, 31 de maig.

spot_img

El + Vist