29.6 C
Lloret de Mar
Una de les places on aniran els estands de restauració

Els concerts del festival Som de Mar es complementen amb oferta gastrònomica de Lloret

Els estands de menjar i beguda van a càrrec del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries.

Una de les places on aniran els estands de restauració

Darreres Notícies

Els concerts del festival Som de Mar començaran a les 22 hores, al pati dels Marquesos de Roviralta. Però els jardins de Santa Clotilde obren les portes dues hores abans (a les 20 hores) perquè el públic pugui passejar pel recinte i gaudir, si així ho desitja, de tastets gastrònòmics locals. Es tracta d’un seguit d’estands, que muntarà el Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret a diferents places dels jardins.

La idea és complementar l’experiència del concert i gaudir de l’entorn dels jardins noucentistes, amb la seva arquitectura, paisatgisme i escultures. Nino Gómez, president del sector, assegura “pocs cops a la vida podràs agafar una ostra o un altre plat i una copa de cava i anar al mirador dels jardins”. Ho qualifica “d’oportunitat increïble, que jo no desaprofitaria”.

Hi haurà servei de restauració a cada concert, del 22 fins al 30 d’agost. Cal afegir que el dia del Pot Petit, hi haurà oferta de menjar adequada als nens. El recinte continuarà obert una hora més quan acabin els concerts.

spot_img

El + Vist