17.4 C
Lloret de Mar

Els gossos ja poden tornar a passejar per la platja de Fenals

Del 16 d'octubre fins al 14 de març del 2021, els animals disposen d'un espai delimitat per gaudir de la sorra.

Un gos, a la platja de Fenals.
Un gos, a la platja de Fenals.

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret ha habilitat l’espai de Garbí de la platja de Fenals per a gossos. Aquest permís s’allarga fins al 14 de març de l’any que ve, fora de la temporada de platges, una iniciativa que es duu a terme a la vila des de l’any 2018.

servicios profesionales jimenez

La zona està delimitada amb cartells informatius, que contenen les normes de conducta que han de seguir els propietaris dels animals. Cal tenir cura d’ells en tot moment i tenir-los sota control, ja que no és una zona d’ús exclusiu per a usuaris amb gossos i es tracta d’un espai natural on hi conviu fauna salvatge.

Una gossa a la platja de Fenals (NRLL)

Pel que fa als gossos considerats potencialment perillosos, han d’anar lligats sempre i dur el morrió posat. A més, per qüestions d’higiene, també cal recollir els excrements de les mascotes, així com evitar que orinin a la sorra o embrutin el mobiliari de la platja. L’incompliment de les normes de conducta pot comportar sancions de fins a 1.500 euros.

La regidora de Medi Ambient i Platges, Marina Nicolàs, demana que “es respectin les normes de conducta perquè tothom pugui gaudir” d’aquest tram de la platja.

L’estada de gossos a la platja de Fenals es permet des del passat 16 d’octubre fins al 14 de març.

spot_img

El + Vist