23.1 C
Lloret de Mar
Diferents contenidors a Lloret de Mar

Els lloretencs vam aconseguir un 25% de recollida selectiva al 2019

És una de les dades que es comparteixen avui, dia mundial del reciclatge.

Diferents contenidors a Lloret de Mar

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar demana als veïns que reciclin més i millor amb motiu del Dia Mundial del Reciclatge, que se celebra aquest diumenge, 17 de maig.

Per això, avui comparteix unes dades “impactants” que porten a la reflexió. Durant l’any 2019, els lloretencs vam generar 28.400 tones de residus i vam aconseguir un 25% de recollida selectiva. De totes les restes que arriben al Centre de Tractament de Residus únicament es va poder recuperar un 8% al llarg de l’any passat.

Per tot plegat, la regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, explica que han organitzat un concurs a les xarxes socials perquè els veïns mostrin com “separen i reciclen bé” a través de fotografies. Les imatges s’han de penjar a Facebook o Instagram amb l’etiqueta #JoRecicloLloret, mencionant l’Ajuntament (@ajuntLloretdemar a Facebook o @ajuntlloret a Instagram).

El termini per participar en el concurs acaba el 24 de maig. Les tres fotografies amb més ‘likes’ guanyaran una visita guiada al Centre de Tractament de Residus.

Amplieu les dades sobre reciclatge a Lloret, amb el vídeo següent:

spot_img

El + Vist