22.1 C
Blanes
Els representants de l'Ajuntament dels Infants d'aquest curs (Ajuntament de Lloret de Mar)

Els representants de l’Ajuntament dels Infants es preparen per a la sessió final

El ple es farà dijous de la setmana que ve, 15 de juny, al Teatre, amb la presència de totes les classes de 5è de primària de Lloret.

Els representants de l'Ajuntament dels Infants d'aquest curs (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

S’acosta la sessió final de l’Ajuntament dels Infants. La convocatòria és dijous que ve, 15 de juny, al Teatre, a partir de les deu del matí. 

Entre el públic, hi haurà tots els alumnes de cinquè de primària dels centres de Lloret, mentre que a l’escenari hi veurem els representants que han estat treballant durant tot el curs. L’objectiu és presentar a l’alcalde el projecte en el qual han treballat, vinculat aquest curs amb el medi ambient.

circo de las estrellas

El regidor d’Educació en funcions, Albert Ferrández, considera que és molt interessant que tot l’alumnat pugui assistir a la sessió final.

“És una manera de fer que aquest projecte arribi a tot l’alumnat i no es quedi només en aquells 15 representants i en el que ells puguin explicar als seus grups classe”

Albert Ferrández
La primera sessió de treball de l'Ajuntament dels Infants d'aquest curs (Ajuntament de Lloret de Mar)
La primera sessió de treball de l’Ajuntament dels Infants d’aquest curs (Ajuntament de Lloret de Mar)

L’objectiu principal de l’Ajuntament dels Infants és que els alumnes de cinquè de primària coneguin de ben a prop com funciona la política en l’àmbit municipal i, a més a més, fomentar que tinguin una participació activa en la societat. Així ho remarca la regidora en funcions de Participació Ciutadana, Lara Torres.

“És una activitat molt xula, perquè considerem que és una manera de fomentar en els més petits la importància de participar en la societat”

Lara Torres

En aquest curs, els representants de l’Ajuntament dels Infants han comptat amb la col·laboració de l’alumnat de segon d’ESO de l’institut Rocagrossa, per comprovar com els microplàstics afecten la vida marina i a la sorra de la platja.

La sessió de treball amb l'alumnat del Rocagrossa (Ajuntament de Lloret de Mar)
La sessió de treball amb l’alumnat del Rocagrossa (Ajuntament de Lloret de Mar)

Com hem dit, el ple de l’Ajuntament dels Infants, on els alumnes presentaran a l’alcalde en funcions, Albert Robert, les propostes sobre medi ambient que han estat treballant durant el curs, es farà dijous de la setmana que ve, 15 de juny, al Teatre. Totes les classes de cinquè de Primària assistiran al ple, en un format que ja es va fer el 2019, però que es va haver d’aturar arran de la situació de pandèmia i que aquest curs es recupera.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist