13.7 C
Blanes
Un usuari recollint aliments al CDA

Els restauradors, amb hotelers i comerciants, impulsen una campanya per recaptar fons per al Centre de Distribució d’Aliments

Davant l'increment d'usuaris al CDA, s'ha impulsat aquesta campanya per poder recollir diners i comprar aliments i productes per fer front a la demanda.

Un usuari recollint aliments al CDA

Darreres Notícies

El Gremi de Bars, restaurants i cafeteries de Lloret ha impulsat una campanya solidària per ajudar al Centre de Distribució d’Aliments. L’entitat, que demana la col·laboració de la ciutadania, compta amb el suport del Gremi d’Hotelers i de l’Associació de Comerciants.

El president del gremi de restauradors, Nino Gómez, explica que van tenir la idea quan des de l’Ajuntament se’ls va demanar cambres frigorífiques per poder emmagatzemar aliments, ja que s’havia multiplicat exponencialment el nombre d’usuaris. En ser conscients d’aquest increment, a banda de deixar les neveres, el gremi va decidir posar-hi de la seva part. Per això va posar a l’abast de la ciutadania un número de compte per poder recaptar diners per comprar productes necessaris.

Qui vulgui, també pot fer aportacions directes d’aliments o productes com bolquers al CDA, però el gremi demana aportacions econòmiques per poder comprar exactament el material que sigui més útil per al servei solidari.

Arran de la crisi del coronavirus, el CDA ha vist com el nombre d’usuaris s’ha més que duplicat i calen recursos per poder fer front a la demanda. Recordem que el centre s’ha instal·lat, de manera temporal, al pavelló municipal d’esports, perquè el magatzem del carrer Girona havia quedat petit. Ara l’Ajuntament li busca una ubicació definitiva.

D’altra banda, el president del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries ha explicat que a mesura que avança el desconfinament, els ànims al sector són més bons, però encara hi ha moltes incerteses pel que fa a les decisions governamentals relacionades, per exemple, amb els ERTO o les ajudes econòmiques.

Nino Gómez ha valorat de manera molt positiva la bona feina que s’està fent des de Lloret per poder acollir turisme tan bon punt s’obrin les fronteres.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist