18 C
Lloret de Mar

En Lloret Sí Se Puede critica el model turístic de la destinació

El grup a l'oposició assegura que s'ha rebut menys i pitjors turistes aquest estiu en comparació amb anys anteriors i que s’han tornat a produir “revoltes i apunyalaments al carrer”.

Paulino Gracia, portaveu d'En Lloret Sí Se Puede, als estudis de la ràdio
Paulino Gracia, portaveu d'En Lloret Sí Se Puede, als estudis de la ràdio

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha rebut menys i pitjors turistes aquest estiu en comparació amb anys anteriors. Aquesta és l’afirmació que fa el grup municipal En Lloret Sí Se Puede, que ha criticat la gestió de l’equip de govern en matèria turística.

servicios profesionales jimenez

El partit polític, a l’oposició, a través d’un comunicat, ha explicat que aquest estiu s’han tornat a produir “revoltes i apunyalaments al carrer” i s’ha vist brossa a la via pública. En aquest sentit, consideren que les despeses en promocionar la destinació no es veuen traduïdes en un turisme de qualitat.

Des d’En Lloret Sí Se Puede també neguen que la vila sigui un exemple a seguir en gestió turística, tal com recorda que van dir la Consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i el director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font, en la seva visita a Lloret, el passat 7 de setembre. La formació assegura que aquesta no és la realitat del municipi. El seu portaveu, Paulino Gracia reconeix que “no és fàcil gestionar-ho, entenem que s’han obert altres destinacions turístiques però no es pot enganyar a la gent i dir que els resultats són positius”.

Una altra de les crítiques que fa el grup polític és el fet que una part dels hotels compti amb el “tot inclòs”. A més, Paulino Gracia denuncia el tracte que, segons explica, tenen alguns clients cap a les treballadores d’aquests establiments. Exposa que “sobretot les Kellys ens deien que elles sentien que entraven en el tot inclòs, molts joves les intenten agredir sexualment, em va deixar amb la boca oberta”.

D’altra banda, des d’En Lloret Sí Se Puede veuen necessari invertir en les que creuen que són necessitats prioritàries com, per exemple, la pavimentació dels carrers, enlloc d’altres projectes com el Lloret in Light.

Amb tot, demanen la unió entre treballadors, empresaris, comerciants, associacions, sindicats i polítics per comptar amb un turisme de qualitat, basat en les famílies, que afirmen que s’ha deixat perdre.

spot_img

El + Vist