16.1 C
Blanes
Els Smoking Stones, en plena actuació

Els enèrgics Smoking Stones obren aquest divendres el Clon Festival de Lloret

El concert serà a l’aire lliure, a la Roca d’en Maig (22:15h).

Els Smoking Stones, en plena actuació

Darreres Notícies

Si us heu quedat sense entrada per al concert dels Rolling Stones (aquest setembre, a Barcelona), teniu una bona oportunitat d’escoltar un grup que els clona a la perfecció. La banda de tribut barcelonina Smoking Stones actua aquest divendres a Lloret, on inauguren el Clon Festival. Ja van venir als inicis d’aquest certamen, que enguany arriba a la 14a edició.

Els clons molt de temps que imiten els Stones, amb l’objectiu de transmetre la seva essència més ‘rock and rollera’ i enèrgica. El cantant Sergio Ortiz -el Mick Jagger del grup- exposa que tenen un ampli repertori i que en els seus concerts no falten mai ‘Satisfaction’, ‘Brown Sugar’ o ‘Angie’. Subratlla que “interpretem els grans èxits de sempre, però sempre afegim alguna versió que fan els Stones i que els fans agraeixen”.

circo de las estrellas

Sergio Ortiz explica que clonen als Stones però no de forma mimètica, ja que sempre aporten el seu gra de sorra quan interpreten Jagger i companyia. Tot i això, per a ells, els Stones són, sens dubte, “la millor banda de rock del món”.

Encara no sabem la resta del cartell del Clon Festival d’enguany, però sí les dates: seran els propers 22 de juliol, 4 i 18 d’agost.

Són concerts a l’aire lliure, que tenen lloc a la Roca d’en Maig, al passeig Manel Bernat, a partir de les 22:15 hores. El primer és aquest divendres, 7 de juliol, amb els Smoking Stones. L’espectacle i l’afluència de públic estan garantits.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist