11.7 C
Lloret de Mar
La banda de tribut Rey del Glam

El Rey del Glam repassaran tots els himnes d’Alaska, aquest dissabte a Lloret

El concert de tribut tanca la 17a edició del Clon Festival.

La banda de tribut Rey del Glam

Darreres Notícies

El Clon Festival acaba aquest dissabte amb un plat fort, el tribut a Alaska, una de les grans dives de la música. El concert anirà a càrrec de “Rey del Glam”, que repassarà els grans èxits d’Olvido Gara, coneguda amb el nom artístic d’Alaska.

Al llarg de més de 35 anys, la reconeguda cantant mexicana ha presentat fins a 17 àlbums, amb diferents grups: Kaka de Luxe, Alaska i Los Pegamoides, Alaska i Dinarama i, des del 1991, Fangoria. A més, també ha estat actriu, compositora, presentadora de televisió, empresària, escriptora, productora i discjockey.

Silvia Polo -amb el sobrenom de Lady Glam- promet un concert que repassarà tots els himnes d’Alaska, sense deixar de banda la música tecno i alguna sorpresa. Lady Glam reconeix que “és complicat” imitar Alaska, sobretot en la seva faceta més interpretativa i també per la seva veu. Explica que “El Rey del Glam va néixer de l’admiració i el respecte a Alaska, som fans del seu estil, que ha anat enganxant diferents generacions al llarg dels anys”.

La diva Alaska, homenatjada aquest dissabte a Lloret (Twitter Alaska).

El tribut a Alaska, amb el grup “Rey del Glam”, serà aquest dissabte, a les 23 hores, a la plaça Germinal Ros, a davant del Teatre. Com sempre, se seguiran totes les mesures de seguretat de la Covid-19, com l’ús obligatori de la mascareta, higiene de mans i la distància interpersonal.

spot_img

El + Vist