28.5 C
Lloret de Mar
Bus a la parada del carrer Serra del Berguedà

Entra en funcionament la L4 de bus, que cobreix Roca Grossa i Lloret de Dalt

Es tracta d'una demanda històrica dels veïns.

Bus a la parada del carrer Serra del Berguedà

Darreres Notícies

Aquesta setmana ha entrat en funcionament una nova línia de bus urbà a Lloret de Mar. La L4 -que es combina amb una d’existent, la línia 3 (Cala Canyelles)- dona cobertura al barri de Roca Grossa, Puig d’en Pla, Vinya Rosa i Lloret de Dalt.

La nova linia funcionarà al llarg de l’estiu, tant al juliol com a l’agost. Les expedicions surten de l’estació d’autobusos en els horaris 8.55h, 13:55h, 15:55h i 17:55h. Fa cinc parades noves: avinguda Roca Grossa, Mare Nostrum, porta Roca Grossa, Puig d’en Pla i Lloret de Dalt.

Es tracta d’una demanda “històrica” dels veïns. Lluís Cruz, president de l’Associació de Veïnes i Veïns de Lloret de Dalt, assenyala que “de moment és encara un servei primari, treballem que adaptar-ho a treballadors, estudiants i jubilats”. Afegeix que “feia més de 30 anys que Lloret de Dalt no tenia una parada de bus”. La inauguració s’ha fet aquest dilluns, amb un grup de veïns que ha donat la benvinguda al primer autobús de la L4.

Per part de l’Ajuntament, el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, assenyala que han treballat colze a colze amb les associacions de veïns -a qui agraix l’actitud- per fer realitat aquesta nova línia. Afegeix que estudiaran l’ocupació i els horaris dels passatgers per veure com “ha d’evolucionar”, amb la voluntat que funcioni més enllà de l’estiu. En qualsevol cas, la intenció és mantenir la nova L4.

Els horaris i les ubicacions de les noves parades es poden consultar al web de l’Ajuntament, a l’apartat de Mobilitat.

spot_img

El + Vist