Dimarts, 2 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar
El logotip de BNI.

Es crea el grup BNI, de networking professional, a la comarca de la Selva

El president és el lloretenc Ignasi Riera, que assegura que, "amb la profunda crisi actual, BNI pot aportar molt a través del boca-orella".

El logotip de BNI.

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

La comarca de La Selva compta amb un nou grup de networking professional. Es tracta de BNI GIR CONNECTA, que compta ja amb més de 35 empresaris i professionals de negocis de diferents especialitats i categories.

L’objectiu és fer créixer les empreses dels seus membres a través del treball en xarxa i convertir-se en una font d’oportunitats, així com ser un referent de creixement empresarial al territori. El grup vol seguir ampliant el seu nombre de professionals i per aquest motiu obre les portes a la comarca de La Selva. El president de BNI GIR CONNECTA, el lloretenc Ignasi Riera, assegura que, “amb la profunda crisi actual, BNI pot aportar molt a través del boca-orella”.

Riera assenyala que el grup s’adreça a autònoms, empresaris i professionals que vulguin ampliar i dinamitzar el seu negoci.

A partir d’aquest dimecres, i cada dimecres de l’any, qualsevol empresari, emprenedor o professional de la comarca de La Selva i rodalies pot sol·licitar una visita amb el grup. A més, els empresaris que formen BNI GIR CONNECTA es reuneixen també cada dimecres a dos quarts de set del matí per establir relacions professionals que poden convertir-se en oportunitats de negoci.

És el 5è grup de BNI, Bussines Networking Internacional, que hi ha a la demarcació de Girona. És l’organització de negocis més gran del món, amb més de 35 anys d’experiència. Aquests grups estan presents a 74 països i compten amb més de 270.000 membres en 9.700 grups locals d’empresaris que es donen suport de manera global.

Des de fa quatre anys, BNI, com a sistema de màrqueting de referències, es troba molt present i consolidat a les comarques gironines. Aposta per una nova manera de fer negocis. Se suma a la filosofia de treball coneguda com “Givers Gain”, que vol dir “guanyar donant”, un sistema de sinergia entre empresaris.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica