16.6 C
Lloret de Mar

227 persones participen de la campanya ‘Selvatans, ganes de canviar de vistes?’

Un 42% dels visitants (96 persones) han estat del poble veí de Blanes. Tant ells com la resta de la comarca han gaudit del patrimoni cultural de Lloret.

Jardins de Santa Clotilde
Jardins de Santa Clotilde

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha rebut prop de 230 visites en les gairebé quatre setmanes en què ha estat en marxa la campanya “Selvatans, ganes de canviar de vistes?”. Amb l’ampliació del confinament comarcal, s’ha posat el punt final a la iniciativa, que va començar el passat 19 de febrer amb l’objectiu de captar turistes d’arreu de la comarca de La Selva.

Xavi Flores, regidor de Patrimoni Cultural, exposa que les valoracions són positives. La campanya va començar “amb menys embranzida, però ha anat a més i aquest darrer cap de setmana hem tingut més de 70 visitants”.

inauguració turo rodo

Recordem que, fent una consumició en algun dels bars i restaurants de Lloret, es podria entrar de manera gratuïta als equipaments del Museu Obert de Lloret. L’element més visitat ha estat els Jardins de Santa Clotilde, amb 162 visites. A molta distància, en segon lloc, hi ha el Museu del Mar, amb 26; el Castell de Sant Joan, amb 21; el Turó Rodó, amb 13; i Can Saragossa, amb 5.

Façana del Museu del Mar.
Façana del Museu del Mar.

La majoria de visitants han estat de Blanes, un total de 96, seguit pels 33 de Lloret, els 21 de Santa Coloma de Farners, els 12 d’Anglès o els 8 de Vidreres. Però també s’han registrat altres procedències com Tossa de Mar, Breda, Sils, Arbúcies, Caldes de Malavella o Maçanet.

Cartell de la campanya de turisme comarcal.
Cartell de la campanya de turisme comarcal.

Amb la campanya, també s’ha posat en marxa al llarg d’aquestes setmanes un concurs fotogràfic a Instagram, amb l’etiqueta #SelvatansALloret, amb un premi d’una estada a la vila per a la millor imatge.

spot_img

El + Vist