22.4 C
Lloret de Mar
Els integrants de la nova associació de veïns del nucli antic

Es crea una nova associació de veïns al nucli antic de Lloret

Un grup de residents del centre de Lloret ha decidit impulsar aquesta entitat perquè volen fer millores al barri, especialment per dignificar-lo i fer-lo més segur.

Els integrants de la nova associació de veïns del nucli antic

Darreres Notícies

Neix una nova associació de veïns del nucli antic. Un grup de residents del centre de Lloret ha decidit impulsar aquesta entitat perquè volen fer millores al barri, especialment per dignificar-lo i fer-lo més segur. Consideren que el nucli antic pateix un estat de degradació que va a més i que cal actuar per revertir-ho.

La presidenta de la nova associació, Rosa Sabiote, parla de “la dignificació del barri, que està molt degradat, pel que fa al manteniment i neteja, i millorar la seguretat”.

“En els últims anys ha augmentat el vandalisme i la delinqüència”

Rosa Sabiote

La nova associació, que ja està constituïda formalment, assenyala que s’ha posat en contacte amb l’antiga entitat veïnal, que actualment no està activa. L’actual associació de veïns del nucli antic creu que era el moment d’iniciar un nou projecte, amb altres persones i per això han tirat endavant aquesta entitat.

Creuament de carrers al nucli antic
Creuament de carrers al nucli antic

Ja s’han reunit amb l’Ajuntament i el full de ruta que es marquen, de moment, és anar resolent petits problemes del dia a dia, com un sector que requereix neteja, una paperera en mal estat o un panot que estigui trencat.

Per això, fan una crida als residents d’aquest barri cèntric de Lloret de Mar, per tal que es posin en contacte amb l’associació per Facebook o enviant un correu a [email protected]

De cara al futur, l’entitat veïnal també espera que fent totes aquestes millores es reverteixi la despoblació que ha patit el nucli antic de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist