14.6 C
Lloret de Mar

Es fa una crida per participar en la ‘performance’ del 25N, Dia Internacional contra la Violència Masclista

Consistirà en organitzar un llaç lila humà, fet amb persones, que respectaran les distàncies de seguretat i els espais buits simbolitzaran les víctimes de la violència de gènere.

Cartell per anunciar la performance de la Caravana de les Arts.
Cartell per anunciar la performance de la Caravana de les Arts.

Darreres Notícies

La Caravana de les Arts prepara, per encàrrec de la regidoria d’Igualtat, una performance amb motiu del 25N, dia internacional contra la violència masclista. Enguany, l’esdeveniment serà virtual, a causa de la pandèmia.

Consistirà en organitzar un llaç lila humà, fet amb persones, que respectaran les distàncies de seguretat i els espais buits simbolitzaran les víctimes de la violència de gènere. Cristina Catalán, de la Caravana de les Arts, subratlla que “volem que la gent estigui conscienciada i donar suport a les víctimes que durant el confinament han hagut de viure amb els seus agressors”.

Performance en el dia internacional contra la homofòbia, al 2019.

La gravació serà presencial i es durà a terme aquest dissabte, a les 10 del matí, a davant del Teatre. Es fa una crida oberta a tothom. Les persones que hi vulguin participar han de portar una samarreta de color lila i pantalons negres. Cal enviar un correu electrònic a la Caravana de les Arts, amb les dades de contacte. La data límit és aquest divendres. Les places són 40.

El vídeo amb la performance s’emetrà el proper 28 de novembre, dins els actes institucionals del Dia Internacional contra la violència masclista. Una xacra que va tocar de ben aprop a Lloret, on una dona va morir a mans de la seva parella, el passat 8 de novembre.

traient el cos de la victima
Els efectius en el moment de treure el cos de la víctima del seu domicili (ACN).

Deu dones han estat assassinades a Catalunya per la parella o l’exparella; una quarantena a tot l’Estat. Des que se’n fa recompte, el 2003, les dones assassinades són 1.073. El telèfon d’atenció per a casos de violència masclista és el 900 900 120.

spot_img

El + Vist