8.5 C
Lloret de Mar

Un home mata la parella a Lloret de Mar i s’entrega a la policia

El cadàver, amb signes de violència, ha aparegut en un pis situat al Passeig Marítim. L'Ajuntament ha convocat un minut de silenci avui a les 18h.

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Un home mata la seva parella a Lloret de Mar i després s’entrega a la Policia Local. Ha estat aquest dilluns al matí. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat efectius de l’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos (AIC), que s’han fent càrrec de la investigació, per aclarir les circumstàncies de la mort.

El cadàver, amb signes de violència, s’ha localitzat a l’interior d’un pis situat al final del Passeig Marítim de la vila, segons l’Agència Catalana de Notícies (ACN). Allà, el Sistema d’Emergències Mèdiques ha certificat la mort de la dona.

Davant dels fets, l’Ajuntament de Lloret de Mar convoca un minut de silenci per condemnar el crim masclista avui, a les 18 hores, a la plaça de la Vila.

L’alcalde Jaume Dulsat ha condemnat de forma enèrgica i contundent aquest homicidi. Explicat que “avui Lloret està de dol. L’Ajuntament es personarà com acusació popular i refermem la nostra voluntat de posar totes barreres al nostre abast per evitar una nova situació de violència masclista”, en un comunicat de premsa.

Deu dones han estat assassinades a Catalunya per la parella o l’exparella; una quarantena a tot l’Estat. Des que se’n fa recompte, el 2003, les dones assassinades són 1.073. El telèfon d’atenció per a casos de violència masclista és el 900 900 120. A través del telèfon, s’assessora sobre quines opcions existeixen i quins recursos tenen a l’abast.


- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.