15.2 C
Lloret de Mar

Es presenta la nova colla lloretenca de gegants i capgrossos

Un grup de membres de la colla gegantera de Lloret s’ha separat per crear una nova colla, anomenada Associació de Gegants i Capgrossos de Lloret de Mar. Segons un dels membres, Víctor Reina, el motiu pel qual han decidit crear una nova entitat és perquè els dos grups volen coses diferents dels gegants. Per tant, […]

Associació de Gegants i Capgrossos de Lloret de Mar
Associació de Gegants i Capgrossos de Lloret de Mar

Darreres Notícies

Un grup de membres de la colla gegantera de Lloret s’ha separat per crear una nova colla, anomenada Associació de Gegants i Capgrossos de Lloret de Mar.

servicios profesionales jimenez

Segons un dels membres, Víctor Reina, el motiu pel qual han decidit crear una nova entitat és perquè els dos grups volen coses diferents dels gegants.

Per tant, la nova associació, integrada per 36 membres, farà sortides només per Lloret i per la província de Girona. L’entitat s’ha quedat amb els gegants tradicionals de Lloret, Es Nais i Miss Ling, mentre l’antiga es quedarà amb els tres gegants nous. A més, la nova colla també traurà capgrossos perquè la mainada pugui gaudir-ne. Malgrat aquesta divisió, Reina assegura que les dues entitats s’ajudaran mútuament.

Dissabte passat es van presentar amb una cercavila per Lloret i diumenge vinent aniran a la Vila Gegantera d’Olot. A més, segons Reina, hi ha diferents colles que ja s’han posat en contacte amb la nova entitat de Lloret per convidar-los a les seves trobades.

spot_img

El + Vist