Divendres, 22 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
El cartell de 'Compra a Lloret' (Isabel Coolcrochet)

Esgotades les 6.000 targetes de la campanya ‘Compra a Lloret’

Els diners de les targetes es poden gastar en diversos comerços i locals de restauració de Lloret fins al 15 de gener.

El cartell de 'Compra a Lloret' (Isabel Coolcrochet)

Darreres Notícies

Avui hi ha jornada de donació de sang al Teatre

La campanya ha començat aquest dijous al centre cívic del Rieral, on es van recollir 50 donacions, set de les quals per primer cop, i 3 oferiments (donacions que per una raó o altre no es poden efectuar), a més d'una referència de donació de medul·la òssia.

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

S’han esgotat les targetes Lloret Comerç. L’Ajuntament ha venut les 6.000 targetes que havia posat a disposició de la ciutadania per fomentar la despesa en establiments del municipi.

L’alcalde, Jaume Dulsat, creu que és una molt bona notícia i, de fet, apunta que l’objectiu era, precisament, esgotar les targetes perquè se’n beneficiés el màxim de persones possible. En aquest sentit, recorda que el benefici és tant per als comerciants i restauradors on es fa la despesa com per als propis veïns, que paguen 30 euros i en poden gastar 50, o bé en paguen 20 i en poden gastar 30.

L’alcalde celebra que amb aquesta iniciativa es fomenti el consum local i es redueixi la fuga de clients a altres municipis. I recorda que la mesura va comptar amb el vistiplau de tots els partits polítics de l’Ajuntament.

Jaume Dulsat reconeix que la campanya Compra a Lloret va iniciar-se amb poca repercussió i la venda era lenta, però amb els canvis de les bases s’ha accelerat molt la venda. Unes modificacions que han permès incloure establiments de restauració, allargar la campanya fins al 15 de gener i poder adquirir fins a quatre targetes per ciutadà.

Ara els veïns tenen fins al 15 de gener per poder gastar el saldo de les seves targetes.

L’Ajuntament ha destinat 100.000 euros a la campanya, que preveu un impacte econòmic de 300.000 euros.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".