9.1 C
Lloret de Mar

Èxit absolut a la 39a edició de la Marxa de les Platges, amb totes les inscripcions plenes

Això sí, des de l’entitat han fet un comunicat a les xarxes socials per demanar disculpes a les persones afectades pel servei de bus de la tornada.

Darreres Notícies

1.600 persones han participat a la Marxa de les Platges del Xino-Xano. L’entitat ha hagut de tancar un any més les inscripcions per l’èxit de la caminada, que atrau molts lloretencs però també persones vingudes d’arreu de Catalunya.

Els participants han recorregut 10 quilòmetres pel litoral lloretenc, des de Cala Canyelles, on els han deixat els vaixells, fins a Santa Cristina, on s’ha fet una sardinada popular. Els assistents, molts repetidors, coincideixen ressaltar en la bellesa de l’entorn.

Un membre del Xino-Xano, Josep Maria Lloveras, fa una valoració molt bona de la jornada. Tot i així, des de l’entitat han fet un comunicat a les xarxes socials per demanar disculpes a les persones afectades pel servei de bus de la tornada. El Xino-Xano tenia emparaulat oferir servei de bus fins a dos quarts de dues de la tarda, però per motius aliens a l’organització s’ha acabat abans i moltes persones no han pogut tornar cap a Lloret en autobús.

El Xino-Xano demana disculpes i es compromet a esbrinar què ha passat i a evitar que es repeteixi en futures edicions. D’altra banda, també ha volgut agrair la col•laboració de Dofi Jet Boats, Catamaran Cruise, el Restaurant El Trull, Cala Banys i Sagalés.

spot_img

El + Vist