10.5 C
Lloret de Mar

Fermí Reixach protagonitza avui un dels capítols de la sèrie ‘Buga Buga’, de TV3

Si la setmana passada vam poder veure l’actor lloretenc Paco Moreno fent de paleta, avui gaudirem d’un altre intèrpret de la vila.

Fermi Reixach, en l'espot de la Loteria de Nadal del 2020.
Fermi Reixach, en l'espot de la Loteria de Nadal del 2020.

Darreres Notícies

Després de l’èxit d’audiència del passat dilluns, avui s’emeten dos capítols més de la sèrie BUGA BUGA a TV3. Si la setmana passada vam poder veure l’actor lloretenc Paco Moreno fent de paleta, avui gaudirem d’un altre intèrpret de la vila.

servicios profesionales jimenez

És en Fermí Reixach, que protagonitza ‘Avi’, el capítol 4. Ell interpreta aquest avi del títol, el qual alerta de la vulnerabilitat de les persones grans.

Tres de les protagonistes de la sèrie 'Buga Buga', de TV3.
Tres de les protagonistes de la sèrie ‘Buga Buga’, de TV3.

Fermí Reixach assenyala que va rodar la sèrie en plena pandèmia i que es tracta d’un equip molt jove, amb una elevada presència femenina, que hi ha posat molta il·lusió i talent a la sèrie BUGA BUGA. L’estrena de la setmana passada va acumular una audiència de més de mig milió d’espectadors, amb una quota del 13%.

BUGA BUGA és una minisèrie de 6 capítols, en què cada dilluns se n’emeten dos i que es poden veure cada dilluns a la nit, en horari de ‘prime time’, després del TN vespre.

En Fermí Reixach ara passa uns dies de vacances a Lloret i de cara als propers mesos el veurem a la nova temporada de ‘Merlí’ i de ‘La Catedral del Mar’, a banda de formar part d’una nova pel·lícula de Netflix, ambientada al Nadal, en un poble de muntanya on es fa un pessebre vivent.

spot_img

El + Vist