10.2 C
Lloret de Mar

S’estrena la sèrie ‘Buga Buga’ a TV3, amb Paco Moreno i Fermí Reixach

És una minisèrie de 6 capitols, amb històries independents, ubicades en alguna bugaderia de Barcelona o rodalies.

Tres de les protagonistes de la sèrie 'Buga Buga', de TV3.
Tres de les protagonistes de la sèrie 'Buga Buga', de TV3.

Darreres Notícies

La sèrie ‘Buga Buga’, amb la presència dels actors lloretencs Fermí Reixach i Paco Moreno, s’ha estrenat aquest dilluns a TV3, en horari de màxima audiència, en el ‘prime time’ de la televisió de Catalunya.

De moment, s’han pogut veure els dos primers capítols de la producció, creada per Alba Simón i Ana Millán. El resultat és una sèrie ‘fresca, d’estètica acurada, amb molts personatges i durada breu’.

‘Buga buga’ està formada per un seguit d’històries independents ja siguin de comèdia, drama o gènere romàntic. Tots se situen en bugaderies de Barcelona o voltants.

Rodatge de la sèrie 'Buga Buga'
Rodatge de la sèrie ‘Buga Buga’

Paco Moreno ha sortit en el primer capítol, emès aquest dilluns. Explica que “pel meu físic, em donen papers divertits. Aquí faig de paleta, que treballa per a una de les protagonistes, treballo en el seu local, un bar molt modern de Gràcia”.

Fermí Reixach és l’altre actor lloretenc que també surt a ‘Buga buga’. És una minisèrie de 6 capítols feta amb l’equip d’una sèrie on hi sortia en Paco Moreno, ‘Vida perfecta’.

Amor, sexe, secrets, assetjament, soledat, ruptures… Són alguns dels temes de “Buga Buga”, la nova sèrie de TV3, que des del 9 d’agost, s’emet cada dilluns a les 22h.

Una ficció que mostra les trobades entre diferents personatges en un lloc comú: la bugaderia on porten a rentar la roba.

Són sis històries independents de 20 minuts de durada que alternen la comèdia, el drama i el gènere romàntic, i totes se situen en bugaderies de Barcelona i la seva rodalia. Durant l’estona en què els personatges fan la bugada, es veuen obligats a enfrontar-se a situacions que els acaben transformant com a persones.

spot_img

El + Vist