14.7 C
Lloret de Mar

Finalitzen les tasques de pintura a la plaça Pere Torrent

A la tardor s'hi col·locaran unes lletres escultòriques on s'hi llegirà 'Lloret', de l'artista Jordi Coll.

La plaça Pere Torrent, acabada de pintar, a primera hora del matí.
La plaça Pere Torrent, acabada de pintar, a primera hora del matí.

Darreres Notícies

Oberta la plaça Pere Torrent als vianants, en finalitzar les tasques de pintura que han dotat l’espai d’un color vermell que no tenia fins ara. Es tracta de pràcticament l’última fase de les obres de millora, que en els darrers dos anys ha permès enderrocar les grades que hi havia en la superfície, a més de renovar el paviment i reforçar l’estructura de la plaça, entre altres elements.

servicios profesionales jimenez

El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, es mostra satisfet amb el resultat i conclou que “la plaça ha fet un canvi molt gran, la pintura li dona el toc final”. Assenyala que només hi falten unes escultures amb el nom de Lloret en què cada lletra serà una obra artística en si mateixa. “Seran especials”, afegeix.

La previsió és que les escultures, de l’artista Jordi Coll, es col·loquin a la tardor. Serà el toc final a la plaça Pere Torrent, que s’ha estat en obres des de fa dos anys.

El projecte de remodelació de la plaça Pere Torrent ha servit per donar més visibilitat a la Casa de la Cultura, amb un sòl vermell que ha incorporat formes arrodonides i elements urbans d’il·luminació, mobiliari i jardineria.

graderies plaça pere torrent 2019
Les grades que hi havia abans a la plaça

A més, es van enderrocar les graderies i es va fer un reforç estructural i d’impermeabilització en les zones treballades per evitar filtracions a l’aparcament soterrat. També és la primera plaça de Catalunya amb realitat augmentada, uns jocs adreçats als infants.

El cost aproximat ha estat d’uns 800.000 euros, en un projecte inclòs en el Pla Operatiu de Reconversió Turística de Lloret.

spot_img

El + Vist