Dimarts, 2 març 2021
10.8 C
Lloret de Mar
El nou aspecte de la plaça Pere Torrent, amb els elements virtuals

Lloret compta amb la primera plaça de tot Catalunya amb realitat augmentada

La plaça Pere Torrent incorpora jocs infantils amb efectes virtuals.

El nou aspecte de la plaça Pere Torrent, amb els elements virtuals

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

La plaça Pere Torrent de Lloret és la primera de tot Catalunya amb realitat augmentada. Es tracta d’un projecte innovador en què les persones que passegen per aquest espai es troben amb elements de jocs infantils amb efectes virtuals. El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, assenyala que són “uns taulells a terra, amb impressió digital, en què amb el mòbil i un codi QR apareixen jocs i animals“.

Un indret amb realitat augmentada pionera és el resultat, després que hagin finalitzat les obres de la plaça Pere Torrent. El projecte de remodelació i millora dona més visibilitat a la Casa de la Cultura  i converteix la plaça en un espai més “verda, viva i alegre”, pel que fa a l’estètica, amb nous elements urbans d’il·luminació, mobiliari i jardineria.

Ara, queda pendent la pintura de la superfície, que es farà al mes d’octubre. A més, també s’ha fet un reforç estructural i d’impermeabilització a les zones treballades, per evitar filtracions d’aigua al pàrquing subterrani. L’aparcament ja s’ha reobert i funciona amb normalitat, coincidint amb la finalització de les obres.

El cost de la primera fase de la remodelació ha estat de prop de 700.000 euros. És un projecte inclòs en el pla operatiu de reconversió turística.

Segons fonts municipals, aquesta plaça amb realitat augmentada reforça el concepte d’Smart Destination que té Lloret de Mar, “l’única destinació de les comarques gironines amb aquest distintiu”.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica