2.3 C
Lloret de Mar

Lloret compta amb la primera plaça de tot Catalunya amb realitat augmentada

La plaça Pere Torrent incorpora jocs infantils amb efectes virtuals.

El nou aspecte de la plaça Pere Torrent, amb els elements virtuals
El nou aspecte de la plaça Pere Torrent, amb els elements virtuals

Darreres Notícies

La plaça Pere Torrent de Lloret és la primera de tot Catalunya amb realitat augmentada. Es tracta d’un projecte innovador en què les persones que passegen per aquest espai es troben amb elements de jocs infantils amb efectes virtuals. El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, assenyala que són “uns taulells a terra, amb impressió digital, en què amb el mòbil i un codi QR apareixen jocs i animals“.

servicios profesionales jimenez

Un indret amb realitat augmentada pionera és el resultat, després que hagin finalitzat les obres de la plaça Pere Torrent. El projecte de remodelació i millora dona més visibilitat a la Casa de la Cultura  i converteix la plaça en un espai més “verda, viva i alegre”, pel que fa a l’estètica, amb nous elements urbans d’il·luminació, mobiliari i jardineria.

Ara, queda pendent la pintura de la superfície, que es farà al mes d’octubre. A més, també s’ha fet un reforç estructural i d’impermeabilització a les zones treballades, per evitar filtracions d’aigua al pàrquing subterrani. L’aparcament ja s’ha reobert i funciona amb normalitat, coincidint amb la finalització de les obres.

El cost de la primera fase de la remodelació ha estat de prop de 700.000 euros. És un projecte inclòs en el pla operatiu de reconversió turística.

Segons fonts municipals, aquesta plaça amb realitat augmentada reforça el concepte d’Smart Destination que té Lloret de Mar, “l’única destinació de les comarques gironines amb aquest distintiu”.

spot_img

El + Vist