Dijous, 21 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
Fent una compra amb la targeta Lloret Comerç (9art)

Fins a quatre targetes per veí i bars i restaurants inclosos en la targeta Lloret Comerç

A més, el termini s'allarga fins al 15 de gener. Són les novetats que ha aplicat l'Ajuntament a la campanya "Compra a Lloret".

Fent una compra amb la targeta Lloret Comerç (9art)

Darreres Notícies

El Govern prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

Max Illa (Bella Dolores) demana unitat al sector i que “no rebenti preus” al 2021

El Bella Dolores és un dels 10 allotjaments que hi ha oberts aquests dies a Lloret de Mar.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

Els alumnes dels cicles formatius del Coll i Rodés fan plats per emportar

Es tracta d'una prova pilot, que només s'adreça al professorat. Però, per la bona acollida que té, es plantegen obrir-ho al públic de fora.

El CH Lloret suma la segona victòria de la temporada, en guanyar l’Igualada (5-3)

Els homes de Xavi Albet van ser els vencedors d’un partit molt igualat, amb emoció fins al final i que va deixar un gran gol de Marc González.

Novetats destacades en la targeta Lloret Comerç, dins de la campanya Compra a Lloret. En concret, hi ha tres aspectes nous: cada veí podrà comprar fins a quatre targetes (en lloc d’una com fins ara), s’obre la campanya a establiments de restauració que aquests dies estiguin fent servei de recollida o a domicili (fins ara només podien ser comerços) i, a més, les targetes seran vàlides fins al 15 de gener (fins ara ho eren fins al 31 de desembre).

Lara Torres assegura que la campanya està funcionant molt bé, però reconeix que el ritme de venda de targetes es va frenar després d’uns primers dies intensos i per això han decidit aplicar aquestes novetats.

Recordem que aquesta targeta la subvenciona l’Ajuntament per fomentar les despeses a la vila. La campanya permet a la ciutadania comprar una targeta per 30 euros i disposar-ne de 50 per gastar en establiments del municipi o bé pagar 20 euros i poder-ne gastar 30.

La regidora anima a tothom a adquirir targetes de la campanya Compra a Lloret perquè assegura que hi ha diferents aspectes molt positius.

“La persona que la compra rep una subvenció directa de l’Ajuntament, els diners es queden al municipi i això fa que es pugui ajudar el teixit productiu local i, a més, és una bona oportunitat per poder comprar regals per a les festes nadalenques o per algun aniversari”

Lara Torres

L’Ajuntament destina 100.000 euros a la campanya, que s’acabaran traduint en un impacte econòmica de 300.000 euros per als establiments lloretencs.

El llistat de botigues, bars, restaurants i cafeteries adherides es pot consultar a través de la pàgina web de l’Ajuntament. Per comprar les targetes, cal adreçar-se al Museu del Mar de dilluns a divendres en horari de matí i tarda o el dissabte al matí i presentar el DNI o bé el model d’autorització degudament omplert.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.