15.1 C
Lloret de Mar

Fitel ha cablejat amb fibra òptica el 90% del terme municipal de Lloret de Mar

L'empresa lloretenca pot donar servei a 17.000 clients potencials de les urbanitzacions.

El repetidor de Rocagrossa
El repetidor de Rocagrossa

Darreres Notícies

L’empresa lloretenca Fitel -que ofereix fibra òptica i serveis d’internet, televisió, telèfon fix i mòbil– dona cobertura a pràcticament tot el terme municipal de Lloret de Mar. Ha cablejat el 90% del territori local, en una etapa d’expansió que inclou el centre, barris i bona part de les urbanitzacions.

Des de la seva creació, 8 anys enrere, i fins ara, Fitel ha instal·lat la seva pròpia xarxa de fibra òptica al centre de la vila i als barris de Fenals, Rieral, La Càndida, Mas Vell, Molí, Can Sabata i Pescadors. Així com en diferents urbanitzacions de Lloret, com Mas Romeu, Canyelles, Costa d’en Gallina, Pinares, Condado del Jaruco, Els Llorers, La Montgoda, La Llevantina, Lloret de Dalt, La Soleïa, Puig d’en Pla, Sepulcre Romà, La Tortuga i Turó de Lloret. També té xarxa de fibra al Papalús i n’està instal·lant a Rocagrossa.

La companyia explica que, des que es va decretar l’estat d’alarma, han notat un increment substancial de demandes per instal·lar fibra òptica en les urbanitzacions. Afegeix que, amb el teletreball, els clients han necessitat una qualitat òptima de connexió. Ronny Mordoh, consultor extern de marketing de Fitel, assenyala que “volíem garantir que els nostres clients poguessin gaudir d’una connexió òptima sense cap incidència i també per poder donar un bon servei a les altes de clients que necessitaven una connexió de fibra òptica per poder teletreballar des del seu domicili”.

Fitel -que compta amb més de 3.000 clients particulars i 200 empreses, inclosos uns quants hotels- té com a visió empresarial connectar totes les urbanitzacions, barris i centre de Lloret amb fibra òptica.

spot_img

El + Vist