20.3 C
Lloret de Mar
L'Òptica Universitària de Lloret de Mar

Òptica Universitària obre la seva primera botiga a Lloret de Mar, la 76a a tot l’Estat

Per a aquesta obertura, Òptica Universitària ha invertit 420.000 euros.

L'Òptica Universitària de Lloret de Mar

Darreres Notícies

Òptica Universitària ha inaugurat la seva primera botiga a Lloret de Mar i la quarta a la demarcació de Girona. El nou establiment, situat al carrer Sant Pere, ocupa 172 metres quadrats i dóna feina a cinc persones.

Per a aquesta obertura, que s’emmarca en l’estratègia de la companyia de créixer en punts de venda per consolidar el concepte de proximitat amb el client, Òptica Universitària ha invertit 420.000 euros.

L’Òptica Universitària està ubicada al carrer Sant Pere (NRLL)

El director comercial d’Òptica & Audiologia Universitària, Hèctor Ibar, explica que se centren en el client local, tot i que no deixen de banda la potencialitat turística de Lloret de Mar.

Amb el de Lloret, Òptica Universitària compta amb 76 establiments arreu de l’Estat espanyol. Els seus inicis es remunten a l’any 1992, quan va obrir el primer centre dins de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) de Barcelona. Va ser dins de la universitat, en un lloc de difícil accés. Segons Hèctor Ibar, això va provocar que s’haguessin de fer esforços extres per captar clients i va contribuir en crear una nova manera d’atendre el públic que ha donat molt bons fruits.

Tot i anomenar-se Òptica Universitària, el director comercial vol deixar molt clar que l’equipament està obert absolutament a tothom.

De cara a l’any vinent, la companyia té previst arribar als 80 centres propis, a banda de seguir apostant per la seva venda en línia.

spot_img

El + Vist