10.2 C
Lloret de Mar

Fitel és una empresa lloretenca que ofereix fibra òptica i altres serveis de telefonia

Fitel es va crear fa 6 anys i, per ara, ha instal·lat més de 14 quilòmetres de cable i segueix expandint-se en més barris i urbanitzacions.

Fitel Fibra
Fitel Fibra

Darreres Notícies

Fitel és una empresa lloretenca que ofereix fibra òptica i altres serveis propis d’una companyia de telefonia, com internet, televisió, telèfon fix i mòbil.

Com a operadora de telecomunicacions local, Fitel ofereix el seu servei tant a particulars com a empreses, des d’hotels a botigues. Disposa d’uns 3.000 clients i els preus de fibra òptica parteixen dels 25 euros, per als particulars. El consultor extern de màrqueting de l’empresa, Ronny Mordoh, explica que són garantia de seguretat i fiabilitat i que ofereixen el preu més competitiu del mercat.

A més, tenen un producte concret per a les empreses. Producte que ja utilitzen molts hotels de la vila, com Rigat, Santa Marta, Fenals Garden, Acapulco i Rosamar, entre altres. Segons Ronny Mordoh, comptar amb una bona fibra és indispensable per al sector hoteler.

Fitel es va crear fa 6 anys i, per ara, ha instal·lat la seva pròpia xarxa de fibra òptica al centre de Lloret, al Rieral, al Molí, a Mas Romeu i a les Alegries, amb més de 14 quilòmetres de cable. Actualment, a més, s’està expandint en altres barris i urbanitzacions, com Fenals, Pescadors Pinares, Costa d’en Gallina, Jaruco, Roca Grossa, Lloret Verd, Canyelles i Montgoda.

Qui vulgui més informació pot consultar la pàgina web de l’empresa.

spot_img

El + Vist