Diumenge, 24 gener 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Estand del Patronat Costa Brava Pirineu de Girona, on hi ha Lloret

FITUR ha començat aquest dimecres amb una àmplia representació lloretenca

La fira internacional de turisme de Madrid, la més important de l'Estat espanyol, es destina els primers dies als professionals i el cap de setmana, al públic final.

Estand del Patronat Costa Brava Pirineu de Girona, on hi ha Lloret

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Lloret Turisme i una àmplia representació d’empresaris del municipi són a Madrid per participar a FITUR, la principal fira turística de l’Estat espanyol i una de les més destacades en l’àmbit europeu.

La destinació sempre és present a la cita, els primers dies per entrevistar-se amb el sector professional (operadors turístics, però també mitjans de comunicació, i empreses tecnològiques) i el cap de setmana per atendre el públic final. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, argumenta que els primers dies són els més profitosos, tot i que seran a la fira fins que tanqui portes diumenge.

El saló madrileny s’aprofita per presentar les novetats d’aquesta temporada, com el calendari dels esdeveniments esportius més destacats o el nou programa de visites guiades i activitats, que es publica en quatre idiomes. L’objectiu és que operadors i empresaris locals puguin conèixer des de principis d’any què es farà a Lloret per planificar les seves accions. Pel què fa al calendari d’esdeveniments esportius, a més, es diferencia entre les cites que porten un gran volum de participants a la destinació (com el MIC o el Globasket) i les activitats que tenen la inscripció oberta a tothom (com la Night Trail o la cursa en aigües obertes).

El president del Gremi d’Hostaleria, Enric Dotras, està d’acord en la importància que té per a Lloret assistir a FITUR cada any. Sobre el calendari d’activitats i esdeveniments esportius, Dotras ho troba una iniciativa molt útil, ja que els clients sempre volen saber què es fa a la vila quan hi passen les vacances. El representant dels hotelers ha afegit que es preveu que la del 2017 sigui una bona temporada.

Aquest any s’espera l’assistència a FITUR de més de 9.600 empreses, 165 països i regions, i més de 230.000 visitants. Recordem que el mercat espanyol segueix un any més com el principal mercat emissor de Lloret de Mar. A falta de tenir les dades definitives del 2016, fins al 30 de novembre, Lloret va rebre prop de 400.000 visitants de procedència espanyola. La xifra representa un augment del 7% respecte de l’any anterior.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.