24.8 C
Lloret de Mar
Forçame recollint el guardó

Forçame guanya el Carnaval de Palafolls en la categoria de ‘Carrosses de fora’

Tots els diners que es recapten es destinen a l’Hospital Sant Joan de Déu, on hi ha un projecte d’investigació de l’AME.

Forçame recollint el guardó

Darreres Notícies

La colla lloretenca Forçame, amb un centenar de persones, ha guanyat el Carnaval de Palafolls en la categoria de Carrosses de fora. La rua es va fer diumenge i el president de Junts contra l’AME, Pipo Molina, assegura que han rebut el premi amb molta il·lusió i reconeix que els dona ànims per tornar a sortir els dos propers caps de setmana a Tossa de Mar i Maçanet de la Selva.

Recordem que aquesta colla participa al Carnaval amb l’objectiu de difondre la lluita que duen a terme contra l’AME, l’Atròfia Muscular Espinal, una malaltia sense cura que afecta nadons, i recaptar diners per a aquesta causa. Tot va començar quan a l’Aran, el fill d’en Pipo, li van diagnosticar la malaltia.

Tots els diners que es recapten es destinen a l’Hospital Sant Joan de Déu, on hi ha un projecte d’investigació de l’AME. Precisament, aquest projecte es va crear arran de les aportacions econòmiques que ha fet l’entitat lloretenca. L’última, fa pocs dies, de 15.000 euros, que són els diners recaptats durant l’últim any.

Entrega dels diners recaptats l’últim any (Junts Contra l’AME)

Des del 2015, quan van fer la primera donació, Junts contra l’AME ha entregat prop de 100.000 euros.

spot_img

El + Vist