14.3 C
Blanes
Sala plena a vessar per seguir el lliurament dels premis, a la Casa de la Cultura

Francisco Caraballo guanya el concurs de pessebres de Lloret, en la categoria popular

Jordi Soler (de Lloret) ha rebut el primer premi de la competició de diorames.

Sala plena a vessar per seguir el lliurament dels premis, a la Casa de la Cultura

Darreres Notícies

Francisco Caraballo ha guanyat la categoria popular del concurs de pessebres a la llar, en què la 44a edició dels premis s’han lliurat aquest dissabte a la Casa de la Cultura de Lloret de Mar. El segon i tercer classificats són Maria López i Marianne Torkler. En la categoria artística dels pessebres a la llar, els guardons són per a Montserrat Martí (primer premi), Núria Perea (segon premi) i Josep Babi (tercer premi).

Pel que fa a la ruta pessebrista, en la categoria d’entitats: primer premi per a Parròquia de Sant Romà i segon premi per a Capella de les Alegries. En la categoria d’hosteleria: primer premi per a hotel Guitart Central Park i segon premi per a la Casa de Cúllar. En la categoria de comerços: primer premi per a la família Velis.

En la categoria escolar, primer premi de la categoria Infantil i Primària per a l’escola Pere Torrent (menjador) i segon premi de la categoria Infantil i Primària per a l’escola Immaculada Concepció. Primer premi de Secundària: institut Coll i Rodès – Batxillerat Artístic.

En la categoria de diorames (o naixements en miniatura): primer premi per a Jordi Solé, segon premi per a Pere Batlle, tercer premi per a Albert Casals, a més dels accèssits per a Jaume Casals i Josep Corominas. Els 13 diorames presentats en aquesta edició de concurs han comptat amb participants de Lloret de Mar (com el guanyador), Palafrugell, Premià, Sant Feliu de Guíxols i Sant Joan Despí.

La 44a edició del concurs ha comptat amb 60 pessebres (entre la ruta i la categoria de la llar) i 13 diorames, que han estat exposats a l’Erol amb un gran èxit de visitants: més de 5.000 persones. El jurat ha estat l’encarregat de decidir els guanyadors. El veredicte s’ha donat a conèixer, enmig d’una gran expectació, aquest dissabte a la sala polivalent de la Casa de la Cultura. La sala era plena a vessar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist