7.1 C
Lloret de Mar

Fuertes creu que la decisió del TSJC demostra un cop més que l’Ajuntament fa malament les coses

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha donat la raó a Marc Fuertes en desestimar el recurs presentat per l’Ajuntament i Transports Pujol contra la sentència sobre el transport urbà a Lloret.

Un autobús de Transports Pujol
Un autobús de Transports Pujol

Darreres Notícies

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha donat la raó a Marc Fuertes en desestimar el recurs presentat per l’Ajuntament i Transports Pujol contra la sentència sobre el transport urbà a Lloret. Aquest últim tràmit porta a primer terme la sentència del 2011, que considera que la pròrroga del servei de transport públic a Lloret fins al 2015 es va fer de manera il•legal.

Tot va començar quan Marc Fuertes, portaveu del MILLOR i propietari de les empreses Carrilets Turístics de Catalunya i Coettbus, va denunciar l’Ajuntament i Transports Pujol per la concessió del transport públic a aquesta empresa fins al 2015. La sentència va donar la raó a Fuertes, perquè entén que el concurs hauria d’haver tingut condicions més favorables a l’interès públic i que la pròrroga es va fer il•legalment. Tant el Consistori com la família Pujol van presentar un recurs, però el TSJC l’ha desestimat.

Fuertes creu que d’aquesta manera es demostra, un cop més, que l’Ajuntament ha funcionat per interessos personals i no en benefici de la ciutadania.

El regidor de Mobilitat, Ignasi Riera, critica que Fuertes barregi la política i la seva activitat professional com a empresari i assegura que a la pràctica la sentència no canvia res, perquè l’Ajuntament ja tenia previst convocar un concurs per al transport públic aquest any.

Fuertes assegura que està molt satisfet amb la sentència, malgrat que no pugui reclamar cap indemnització, i lamenta que l’Ajuntament hagi hagut de fer front a costos judicials per haver fet les coses malament.

El butlletí del MILLOR

D’altra banda, Marc Fuertes, en aquest cas com a portaveu del MILLOR, ha explicat que acaba de sortir un butlletí de la formació. Fins a les eleccions, el Moviment Independent de Lloret té previst publicar-ne un cada mes per explicar quin és el seu projecte i per fer públic el que considera que són irregularitats de l’equip de govern.

Entre altres coses, al butlletí d’aquest mes s’hi presenta el nou equip que forma el MILLOR.

spot_img

El + Vist