13.3 C
Lloret de Mar
Un moment de l'espectacle 'Full House'.

‘Full House’, una faula moderna sobre la convivència necessària

L'espectacle, de la companyia Eléctrico 28, arriba aquest diumenge (12h), a la plaça Pere Torrent.

Un moment de l'espectacle 'Full House'.

Darreres Notícies

Dins del Dia Mundial del Turisme, aquest diumenge es podrà gaudir de l’espectacle familiar “Full House”, el qual forma part també de la programació del Lloret Outdoor Summer Festival.

Es tracta d’un espectacle sense text, de teatre físic i amb música en viu. Va a càrrec de la companyia Eléctrico 28 i, a través d’una faula moderna, s’exposen temes com la cohabitació urbana, la diferència i la superació de prejudicis.

Un dels intèrprets de la funció, Josep Cosials, destaca que l’espectacle, de caire familiar, “planteja el tema de convivència des de la diversitat de cultures i la necessitat de compartir”.

L’espectacle explica la història dels veïns Koala, Dog i Horse. Tot i viure porta amb porta, tots tres estan tan ocupats en ells mateixos en el seu dia a dia que no s’adonen de l’existència dels altres. Un bon dia, Tiger arriba a la comunitat i convida la resta de veïns a una festa on descobriran “de forma inesperada les semblances que els uneixen”.

Full House s’ha programat amb motiu del Dia Mundial del Turisme. Es podrà veure aquest diumenge, a les 12h, a la Plaça Pere Torrent. És un espectacle gratuït i adreçat a tots els públics.

spot_img

El + Vist