6.4 C
Lloret de Mar

El futur de Lloret com a destí turístic es debatrà dilluns a l’hotel Santa Marta

El Rotary Club i el Registre de la Propietat organitzen un Laboratori d'idees obert a tothom.

Logo Rotary Club
Logo Rotary Club

Darreres Notícies

El Registre de la Propietat i el Rotary Club organitzen una jornada per debatre el futur de Lloret com a destinació turística madura. Per fer aquest debat, els organitzadors han convidat un representant del govern de les Illes Canàries, Rafael Castellanos, per comparar l’experiència de les dues destinacions, i el catedràtic en Arquitectura a la UB, Ricard Pie.

El Registrador de la Propietat número 1 de Lloret de Mar i membre del Rotary, Oscar Vázquez, ha explicat que la idea és organitzar el que s’anomena un Laboratori d’idees, perquè tothom pugui fer les seves aportacions.

Vázquez ha explicat que, com a registrador de la propietat, s’ha adonat que arran de la crisi la ciutadania ha canviat la necessitat de comprar habitatge per comprar salut i benestar. L’organitzador ha matisat que més que diversificar el producte, el que cal és donar-li originalitat per fer-lo més atractiu.

Tot i que la participació és gratuïta, cal inscriure’s al correu electrònic [email protected] Óscar Vázquez ha remarcat que volen espectadors actius, que donin la seva opinió en tot moment. La jornada es farà dilluns a l’hotel Santa Marta.

spot_img

El + Vist