9.2 C
Lloret de Mar
Decoupage

Gairebé 250 persones s’han apuntat als cursos dels centres cívics

Han quedat plenes les places d'alemany, francès, anglès, pintura, patchwork, costura i el de decoupage s'ha hagut d'ampliar.

Decoupage

Darreres Notícies

Unes 250 persones s’han apuntat als cursos que organitza l’Ajuntament als diferents centres cívics del municipi, la majoria dels quals comencen la setmana que ve.

El regidor dels centres cívics, Cristian Fernández, considera que és una bona xifra i ha explicat que fins i tot han hagut de crear nous grups del curs de decoupage.

Els cursos que més demanda solen tenir són els d’idiomes. A l’altra cara de la moneda hi ha les propostes de noves tecnologies, que cada cop tenen menys demanda. Un fet que es deu, segons al regidor, al fet que cada cop les persones tenen més coneixements al respecte. Tot i així, creu que és necessari oferir aquests cursos perquè encara hi ha demanda.

A banda d’haver omplert ja els cursos d’alemany, francès i anglès, també s’han esgotat les places als de pintura, patchwork, costura i decoupage –que com hem dit ha acabat ampliant l’oferta. En total, s’ofereixen 25 cursos diferents.

spot_img

El + Vist